Klubbens sponsorer

Kim Lund ser frem mod Ring Djursland

Til Åbningsløbet lignede det for Kim Lund Johansens vedkommende noget, som meget vel kunne ligne en gentagelse af udfordringerne fra 2017-sæsonen.

”Bilen rystede og hoppede, og så smed den ellers røven i svingene. Det var lige ved at tage pippet fra os alle, for nu havde vi virkeligt set frem til at få et nyt forsøg i DTC,” fortæller Kim Lund Johansen.

Heldigvis kunne teamet til Classic Race Aarhus konstatere, at et defekt baghjulsleje var grunden til postyret. Så snart dette var udbedret skulle Kim Lund Johansen kun koncentrere sig om en ting, nemlig at få en hel bil med hjem efter weekenden i gaderne i Aarhus.

”Det er jo ikke nogen racerkørers drøm at køre 80% eller 90%, men det bliver et spørgsmål om, hvad man vil byde sit team med kun 14 dage mellem løbsweekenderne som det er lige nu. Resultatet kunne blive, at vi ikke kunne køre på Ring Djursland pga. tidspres, for ikke at tale om beløbene, skaderne let kan løbe op i på en bybane som Aarhus,” fortæller Kim Lund Johansen videre. ”Men jeg har en god fornemmelse af bilen, så jeg glæder mig til at komme på Djursland. Det er en bane som jeg altid har haft det godt med.”

At bilen ikke er det eneste sted, hvor der kan findes forbedringer, ligger AAS-køreren ikke skjul på. På trods af snart 30 års erfaring som kører skal man nemlig ikke undervurdere betydningen i at trække på en god hjælp når der er behov for den.

”Jeg vidste godt, at der ville sidde noget i mig fra mit uheld, når jeg skulle bremse for enden af langsiden, men efter Åbningsløbet kunne jeg jo se med egne øjne på loggeren, at det som tidligere var min styrke nu er blevet min udfordring. Så jeg har allieret mig med den bedste hjælp, jeg kunne få, nemlig hos motorsportscoach Tommy Schröter – og dét sammenholdt med hjælpen fra teamets egen coach Jan Engemand er jeg helt sikker på udgør den absolut bedste løsning for mig, så jeg ser kun fremad nu,” slutter Kim Lund Johansen.

Tekst: Gitte Lund Johansen.

Foto: Morten Kimer.