Klubbens sponsorer

Kim Lund på podiet ved Classic Race Aarhus

Det blev til en flot tredjeplads i Trofeo-klassen i TCR Denmark, da Kim Lund og Madbull Racing gav den gas rundt om Mindeparken ved Classic Race Aarhus.

Det ser ud, som om sæsonen bliver bedre og bedre, jo længere den kommer afslutningen. Efter at have kæmpet med påkørsler og tekniske problemer i første halvdel af sæsonen kunne Kim Lund med en stabil racerbil og tre næsten uheldsfrie heat modtage trofæet for tredjepladsen i Trofeo-klassen for kørere over 40 år.

Farten var der ikke helt i tidtagningen, så der var gjort plads til overhalinger i det første heat. Her nåede midtjyden dog ikke langt, før en lige rigeligt ivrig konkurrent med en påkørsel punkterede et hjul på Madbull-raceren. Som udgået i første heat bliver der kvitteret med bagerste startplacering til andet heat – og heldigvis er overhalinger blandt de aktiviteter, som den erfarne touring car-kører sætter stor pris på. I andet heat kunne han nemlig køre sig frem til en femteplads i Trofeo-klassen efter en lang række overhalinger. Undervejs fandt Kim Lund også en del mere fart i bilen:

”Jeg var åbenbart lige forsigtig nok i starten af weekenden, for jeg fandt ud af at skubbe mit bremsepunkt med, hvad der føltes som 50 meter oppe ved ét af svingene i skoven, og det gav en helt vild forbedring på omgangstiden – og så kunne jeg indhente de andre,” lyder det fra en glad racerkører, som i tredje heat både holdt sig fri af problemer og sikrede sig et godt resultat.

Et stort startuheld betød at løbet måtte genstartes efter fire kørere var udgået. Genstarten gav mulighed for at skyde frem gennem feltet, og da det ternede flag blev vist efter 15 minutters race, var det med Kim Lund på tredjepladsen i Trofeo-klassen.

”Det er helt fantastisk at få en pokal med hjem herfra. Både fordi sæsonen virkelig har været hård ved os, og måske endnu mere fordi det har været fedt at køre racerløb herinde i flotte rammer med en racerbil, som jeg havde total tillid til. Jeg har haft mine skræmmende oplevelser herinde, og nu er det endegyldigt lagt bag mig – så selvom det bare er en tredjeplads, er det en sejr for vores team,” fortæller Kim Lund, som efterfølgende kunne fejre resultatet med glade teammedlemmer og sponsorer.

Om to uger køres næstsidste afdeling af TCR Denmark-mesterskabet på FDM Jyllandsringen. Her glæder Kim Lund sig til at tage imod sponsorer og venner af teamet til et brag af en racerweekend.

Mad Bull Racing.