Klubbens sponsorer

Kevin Verner tog mesterskabet

Selv om OK Mobil Legend Car-mesterskabet mangler en afdeling, så er dette års vinder fundet. Ved sikker og hurtig kørsel i denne weekend ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen samlede Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg så mange point, at man havde fået sikret 2016-mesterskabet.

Allerede om lørdagen blev der kørt kvalifikation, og på en tør asfalt var Kevin Verner endnu en gang hurtigst. Han kørte hurtigste tid, og fordi man vender de første tyve kørere i feltet, skulle Kevin Verner starte første løb som nummer tyve.

2016-Bane-Legend-Verner-Kevin-09

Den unge mand fra Silkeborg fik en god start på weekendens første løb og kæmpede sig hurtigt frem i feltet. Kampen frem blev dog stoppet ad flere omgange med safety car. Senere fik en konkurrent en punktering, her mistede Kevin Verner også lidt moment.

”Kenneth Jensen fik en punktering og da han trækker ud, bliver jeg fanget og mister et par placeringer. Det er de ting, der sker i et race, men det er lidt øv, for jeg tror jeg kunne have vundet det løb,” fortalte Kevin Verner efter løbet.

Søndag var der lovet regn over FDM Jyllandsringen, og den kom netop som bilerne fra DTC-serien kørte på banen. Men som vi alle ved er det danske vejr lidt utilregneligt, så da Kevin Verner skulle starte andet løb fra pole position, var banen blevet tør igen. Både weekendens andet og tredje løb vandt Kevin Verner og ARTS, og dermed sikrede de sig nok point til at kunne kalde sig mestre i OK Mobil Legend Car Cuppen 2016. Kevin Verner viste i det andet løb, at han også var den hurtigste i klassen ved endnu en gang at sætte banerekord i klassen.

”Jeg er glad og lettet” sagde en storsmilende Kevin Verner efter sidste løb og forsatte: ”Jeg er glad for den store opbakning, jeg har fået fra mine sponsorer, familie og venner. Derfor var det også dejligt at kunne tage mesterskabet, når rigtig mange af dem var kommet for at besøge mig og teamet på min hjemmebane,” sluttede en glad ung mand fra Silkeborg.

Selv om Kevin Verner og ARTS har taget mesterskabet, ser de stadig frem til årets sidste løb på Padborg Park. Det bliver allerede i næste weekend og Padborg Park Night race er ret unikt i Danmark, fordi bilerne vil køre i mørke og med lys på.

ARTS og Kevin Verner gik allerede mandag i gang med at gøre bilen klar til det unikke race i den kommende weekend.

”Det bliver dejligt at kunne køre den løbsweekend uden pres på. Vi skal have det sjovt og vil køre for at vinde, men Kevin vil ikke begynde at blande sig i resten af de placeringer i mesterskabet som endnu ikke er afgjort,” fortæller teamchef Klaus Verner.

Autoforum Racing Team Silkeborg.