Klubbens sponsorer

Kevin Verner tilfreds med testdagen

Tirsdag testede Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg deres nye Super GT-bil, som i år er uden turbo, men til gengæld med en V6-motor. Teamet har forholdsvist hurtigt lært den nye bil at kende.

Da den nye bil er uden turbomotor, er der lidt småting, som skal læres. Kevin Verner skulle lige have sin kørestil tilpasset bilen, der nu er med en motor med 6 cylindere. Teamet havde planlagt fire testdage, men de har ret hurtigt fundet et setup på bilen, som passer Kevin Verner.

Tirsdag var teamets anden testdag. Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg prøvede nogle ting af med setup på bilen og fandt ret hurtigt frem til en løsning som virkede. Kevin Verner kørte rundt på Padborg Park i en tid på 58,75 sekund.

Den tid er så tilpas hurtig, at man er sikker på at have fundet det rigtige setup. Derfor vil Kevin Verner og teamet ikke teste mere før sæsonens første løbsweekend den 27. og 28. april. Nu vil teamet gå bilen igennem og få monteret det sidste pynt samt sponsormærker inden sæsonstart. Autoforum Racing Team Silkeborg.