Klubbens sponsorer

Kevin Verner slog tilbage

Septemerløbet på Ring Djursland i weekenden blev en pose blandede bolsjer for Kevin Verner. Bilen var tilbage i topform efter den skade, den fik i Norge. Kevin Verner var som altid klar, men motorløb er fuld af overraskelser.

Lørdagens kvalifikation viste tydeligt, at Autoforum Racing Team Silkeborg havde fået bilen tilbage i topform, og Kevin Verner kørte nogle gode tider ind med bilen. Det blev til en plads som nummer fire i det meget tætte Supertourisme-felt, hvor 16 ud af de 20 deltagende biler sætter tider, der ligger indenfor et sekund.

Lørdagen startede med at hilse på gæsterne fra teamsponsor Vargus. Da det er muligt at have en gæst med i bilen, blev der trukket lod blandt gæsterne, så fire af dem kunne opleve at køre en high-speed tur med Kevin Verner rundt ude på banen. Efter de fire glade gæster havde fået en superoplevelse, blev det alvor, da weekendens første løb skulle i gang. Med en startplacering som nummer fem var der mulighed for et godt resultat. I første sving efter starten er der en del tumult og Kevin Verner ramler sammen med en anden konkurrent. Han taber en del placeringer og må kæmpe for at komme frem i feltet. I den tætte trafik må han slutte på en skuffende placering som nummer tolv.

Andet løb skulle startes fra plads som nummer tolv, og her viste Kevin Verner, at han havde farten og var i topform. Selv om han var fanget bag to kæmpende konkurrenter, så kørte han sig forbi i slutning af løbet og slutter på en plads som nummer ni.

Da andre konkurrenter også havde haft forskellige problemer i de første løb, skulle Kevin Verner lidt overraskende starte finaleløbet som nummer fire. Igen et godt udgangspunkt for at hente gode point og denne gang kommer han godt fra start.

Få omgange inde i løbet er han nummer to med et par konkurrenter lige i nakken. Kevin Verner holder hovedet koldt og kører resten af løbet taktisk klogt og slutter på en flot andenplads og indkasserer gode point til mesterskabskontoen.

Selv om det så sort ud efter første sving i løb et, viste den uge racerkører, at han trods problemer holder hovedet koldt og får det bedste ud af de muligheder, som dukker op i et motorløb. Kevin Verner rykker en plads op i mesterskabet og er nu nummer tre og ligger kun et point efter andenpladsen. Sidste afdeling af Danish Supertourisme mesterskabet skal køres på Padborg Park den 13. og 14. oktober, hvor det hele skal afgøres.

En ting er dog helt sikkert, Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner møder både velforberedte og kampklare til den store finale weekend.

Autoforum Racing Team Silkeborg.