Klubbens sponsorer

Kevin Verner har opdateret og er klar

I Norge hentede Kevin Verner nok point til at tage føringen i Supertourisme-mesterskabet. Til Night Race på Padborg Park er det planen at forsvare føringen. Der skal sættes point ind på kontoen, men det bliver svært, og derfor er bilen blevet gået igennem fra ende til anden.

I Norge slap Kevin Verner meget billigt fra et uheld foran ham. Selv om han have en påkørsel af en konkurrent, så slap han meget, meget billigt i første løb. Han fløj på det nærmeste over en konkurrent, men kunne forsætte løbet uden at få problemer med bilen, hvilket nok var held.

Efter at være kommet hjem til Danmark er hele bilen blevet tjekket og opdateret fra ende til anden. Der er blevet tjekket gearkasse og bagtøj. Bilen har fået friske drivaksler og andre stumper, som kunne blive mulige fejlkilder til det kommende Night Race på Padborg Park i denne weekend.

”Efter min flyvetur i Norge valgte vi at tjekke alt på bilen. Vi har skiftet nogle dele på bilen. Vi har også skiftet dele som måske var i orden. Vi vil bare være sikker på, at alt er i orden,” fortæller Kevin Verner inden lørdagens race, hvor sidste løb skal afsluttes efter mørkets frembrud.

Autoforum Team Racing Silkeborg har tjekket alt på bilen, så man er sikker på at den er optimal for den unge racerkører. Hvis Kevin ved, at bilen er klar, så skal han bare køre optimalt, mener teamchefen Klaus Verner.

Teamet har dog ikke haft mulighed for at teste med bilen, så det bliver vigtigt at komme ud og køre træning, inden kvalifikationen på lørdag.

ARTS og Kevin Verner er dog positive og tændte! der skal scores en masse point i weekenden også selvom solen går ned, for de tænder bare lyset.

Autoforum Racing Team Silkeborg.