Klubbens sponsorer

Kevin Verner er i gang

Åbningsløbet på Padborg Park blev en rigtig god start på sæsonen for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg. Planen om at lægge hårdt ud fra starten viste sig at give gevinst, selv om det hele var ved at gå helt galt i finaleløbet. Under de frie træninger var Kevin med helt i toppen blev der kørt nogle ganske gode tider og i kvalifikationen sluttede han med den tredjebedste tid. Det gav ham en startplacering som nummer seks til weekendens første løb.

Årets første løb startede flot hvor der blev kørt tæt, men uden den store tumult. Kevin Verner kom godt afsted, men måtte kæmpe hårdt for at komme frem i feltet og samtidigt at skulle holde de hurtige konkurrenter bag sig. Den hårde kamp betød, at Kevin havde kørt sig op som nummer fire og fik den første ridse i bilen, siden han startede i klassen.

Dagens andet løb startede Kevin Verner fra femtepladsen, og det blev et løb med nogle rigtigt gode kampe mellem konkurrenterne, og det blev til en del overhalinger. Da de var nået midtvejs i løbet, blev de forstyrret af en tur bag en safety car, men Kevin Verner holdt hovedet koldt og sluttede løbet som nummer to.

”Hold da op, det var et hektisk løb, men det var vildt sjovt med alle de overhalinger,”sagde Kevin Verner efter løbet.

Med de gode resultater fra dagens tidligere løb skulle Kevin Verner starte finaleløbet helt i front. Han kommer godt fra start og holder føringen indtil den andensidste omgang, for her er det ved at gå helt galt. På den bagerste del af banen har en konkurrent tidligere været kørt udenfor banen og fået slæbt en del sand med ind på banen, det er området der er bedre kendt som Big Mag kurven. Da han kører ind i svinget rammer han sandet og bilen skrider kraftigt ud. Men Kevin redder bilen og undgår en afkørsel, men han mister desværre sin førsteplads og slutter finaleløbet som nummer to.

”Det var tæt på, at jeg tabte det hele. Jeg troede faktisk, at jeg ville køre af, så jeg skal vist være glad for den andenplads,” fortalte Kevin Verner efter præmieoverrækkelsen.

Efter første afdeling ligger Kevin på andenpladsen i mesterskabet, men han har samme antal point som førstepladsen.

Næste afdeling af mesterskabet køres på Ring Djursland den 5.-6. maj. Det er en bane, som Kevin Verner er glad for at køre på, så han kan næsten ikke vente på at komme ud og køre med bilen igen.

Autoforum Racing Team Silkeborg