Klubbens sponsorer

Jule- og nytårshilsen

Kære officials

Så skal vi fejre denne højtid sammen med familien og må leve med de mange restriktioner på grund af corona-pandemien.

Vi kom igennem sæsonen 2021, næsten som planlagt. Vi viste, at vi kunne afholde gode motorløb, dog de fleste uden publikum. Vi håber, at 2022 vil blive året, hvor vi kan have publikum på igen til de fire løb, vi skal afholde på FDM Jyllandsringen.

Desværre er en epoke med Classic Race Aarhus slut på grund af økonomi. En synd og skam, for et byløb er noget ganske særligt, og noget hele familien kan deltage i, og en vigtig ting for vores sport. Det var der ca. 36.000 andre, der også synes, men sådan skulle det ikke være.

Vi har nu fået en kalender på plads til 2022, som alle banerne synes godt om. Se den nederst på denne julehilsen.

Vi arbejder i øjeblikket med alle reglementerne, som er sendt ud i høring til banerne, hvor vi skal vende tilbage med bemærkninger inden den 2. januar. Reglementerne skal være endelige og ligge på DASU’s hjemmeside den 15. januar.

Med hensyn til vores klubfest, som skulle være afholdt den 29. januar, ser vi os desværre nødsaget til at flytte den til marts måned. Vi kender ikke de nye retningslinjer før 17. januar, og så har vi ikke mulighed for at planlægge denne begivenhed på bare 12 dage, men vi vil gøre alt for at afholde den i 2022, da der er mange af klubbens kørere, der skal fejres, da vi ikke kunne afholde festen i 2021. Men glæd jer for det bliver noget af en fest i år, kan vi forsikre jer for, og formentlig i den første halvdel af marts. Men vi melder endelig ud omkring klubfesten senest den 20. januar

Lørdag 5. marts skal alle vores løbsledere og assistenter på et seminar i DASU, men mere om dette senere.

Lørdag den 2. april vil vi afholde officialdag på Jyllandsringen og forberede alle på den nye sæson, og et spændende foredrag af en kendt person, som vi røber lidt senere, sammen med det endelige program for dagen. FDM Jyllandsringen vil være vært ved en frokost denne dag.

Denne dag vil dem, der har betalt sit kontingent for 2022, få udleveret officialskort, som vi tidligere har kendt, som det laminerede kort med billede på, som har givet officials adgang på Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Vi har ikke brugt det de sidste par sæsoner på grund af corona, hvor alle skulle registreres og herefter fik udleveret armbånd.

Men nyt fra 2022 vil det blive et lille plastik kort i størrelse med Dankort, som vil være væsentligt nemmere at håndtere, men alt dette vil vi fortælle meget mere om den 2. april, og helt sikkert også en del andre nyttige ting til sæson 2022.

Så håber i får betalt kontingent straks i det nye år, også med hensyn til DASU-licensfornyelser, som ikke kan fornys før man er medlem af klubben.

Dem med den grønne prik, er løb vi skal afvikle på FDM Jyllandsringen. Dem med de røde kryds er løbene på Ring Djursland. Dem med blå flueben er løbene på Padborg Park.

Med disse ord vil jeg ønske jer og jeres familie en rigtig glædelig jul, og et godt nytår, når vi kommer så langt.

Så pas godt på jer selv, til vi ses igen, så få ladet batterierne op, så vi alle kan give den max gas i 2022.

Per Leth

Banesportsudvalget.