Klubbens sponsorer

JFM-medaljer til AAS-hold

Lørdag den 22. september blev sjette og sidste afdeling af Jysk-Fynsk Mesterskab i bilorientering afviklet.

Arrangør var AAS med Hans Jørgen Andersen og Hans Jakobsen som løbslæggere.

Rema 1000 Søften var sponsor for løbet. Start og mål var i Café SKIC i Søften.

Der var desværre kun 21 deltagende biler. De, som ikke kom, gik virkeligt glip af et spændende og godt tilrettelagt løb. For vores vedkommende valgte jeg den forkerte taktik. Jeg troede, der skulle køres hurtigt og jagede derfor Bjarne rundt, så vi for en gangs skyld var næsthurtigst i klassen. Det skulle jeg ikke have gjort, da jeg derfor valgte den forkerte løsning mange steder.

Det kunne vi nu ikke laste Hans Jørgen og Hans for, da de havde lavet et fremragende løb. Vi endte dog på en tredjeplads i M-klassen, alt taget i betragtning var vi tilfredse med dette. Der deltog også et mandskab i A-klassen fra AAS, det var Renée Nielsen og Hans Ole Nielsen, de opnåede en fjerdeplads i klassen.

Ruten gik fra Søften over Mundelstrup, Borum, Kvottrup, Søften, Korsholm tilbage til Søften.

Efter kontrol af vores resultat serverede Café SKIC en god gang mørbradgryde. Herefter blev der uddelt præmier fra Rema 1000 Søften. Efter dette blev der overrakt medaljer for JFM-turneringen. Der var medaljer til to mandskaber fra AAS. Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen kørte sig til sølvmedaljer i B-klassen og Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe opnåede bronze.

Jeg glæder mig allerede til næste gang, de to gange Hans laver løb.

Bernd Thrysøe