Klubbens sponsorer

Jens Tonny Munkholm 70 år

Så er tiden kommet til at ønske stort tillykke med fødselsdagen til endnu en af klubbens gode aktive frivillige. Jens Tonny Munkholm bliver fredag d. 28 december 70 år.

Som aktiv var Jens co-driver i rally sammen med ”Stumpen” i slut-60’erne og som co-driver sammen med dengang formand for AAS, Gert Nielsen. I samme tidsrum var Jens formand for AAS’ kartingudvalg fra 1969 til 1977 og igen fra 1980 til 1988. hvor der bl.a. var planer om etablering af en gokartbane i nærheden af Aarhus, men som aldrig blev til noget pga. miljøkrav og støjkrav.

Kartingsporten har dog sat sine spor på Jens. I 1975 blev han påkørt af en gokart på Rødby gokartbane, og det gik så galt, at Jens brækkede den ene fod, og den dag i dag har Jens stadig men efter uheldet.

Det organisatoriske ligger til Jens Munkholm. Han er løbsleder på FDM Jyllandsringen og har været det igennem en lang årrække, og han vil stadig være løbsleder i 2019. Det er ikke kun på FDM Jyllandsringen, Jens Munkholm har været løbsleder. I 2003 var han med til at starte Padborg Park sammen med ledende officials fra AAS og var løbsleder på Padborg Park i flere år, når der kørtes DTC. Udenlands kunne han også. På Sturup Raceway udførte Jens Munkholm også løbsledergerningen i de tre år, DTC gæstede banen 2005 til 2007.

Da Classic Race Aarhus i 2013 søgte ny sportslig afvikler, og Jens Munkholm blev spurgt, var det en nem sag for ham at sige ja til opgaven, da han havde clearet med de chefofficial, som han gerne ville arbejde med, og alle sagde ja. Jens Munkholm har været løbsleder på Classic Race Aarhus de sidste fem år fra 2014 til 2018, og han har nu valgt at trappe lidt ned på denne front og overladt løbslederposten til Jan Præstekjær. Jens Munkholm er stadig med i løbsledelsen i 2019, så nedtrapningen foregår ganske langsomt.

Også i DASU har han sat sine fodspor. Jens Munkholm var en årrække formand for DASU’s kartingudvalg og i 2004 blev Jens valgt ind i DASU’s hovedbestyrelse. I 2000 fik Jens overrakt DASU’s hæderstegn for sit store virke i motorsporten.

Når AAS laver O-løb med Bernd Thrysøe ved roret, stiller Jens og Karin gerne op som tidskontrol, og Jens har også deltaget i AAS’ tidtagerhold, når der var DM-rally.

Vi ønsker Jens Munkholm et stort tillykke med dagen og på sportslig gensyn i 2019.

Per Damgaard.