Klubbens sponsorer

Jens Mathiasen 50 år

I dag siger vil tillykke med den runde fødselsdag til Jens Mathiasen, som fylder 50 år.

Jens Mathiasen blev som 14-årig i sporten. Som knægt huserede han i landsbyen Borum, hvor faderen drev Borum Tømrer- og Snedkerforretning, og et par hundrede meter derfra boede Jens Munkholm, som endte med at tage den unge Jens med på FDM Jyllandsringen. Og det var derfor, at den unge mand fik sit kaldenavn Lille Jens, som har hængt ved siden.

Den første opgave var agere i Jan Præstekjærs team, da denne var depot- og pitchef på banen, og da Jan Præstekjær senere rykkede til dommertårnet og blev løbsleder, overtog Jens Mathiasen jobbet som depot- og pitchef. Jens Mathiasen løste sine opgaver på fornemmeste vis, og det fik Aarhus Automobil Sports banesportsudvalg til at sende ham på løbslederkursus. Med en frisk OF514-licens i baglommen trådte Jens Mathiasen i midten af 00’erne ind i løbsledelsen og dommertårnet på FDM Jyllandsringen som assisterende løbsledelser. I 2008 fik han en 512-licens og kunne ved Åbningsløbet samme år debutere som løbsleder på banen.

Senere er det blevet til endnu flere opgaver som enten løbsleder, assisterende løbsleder eller depotchef, og allerede i 2005 blev Jens Mathiasen kåret som årets official i Aarhus Automobil Sport.

Klubben ønsker tillykke med den runde fødselsdag.

Foto: Jesper Skjødt.