Klubbens sponsorer

”Jeg vil vinde – og gøre alt for at vinde”

Fredag og lørdag skal Ib Kragh og Mie Petersen forsvare deres føring i Danmarksmesterskabet i rally. Det er sidste gang i år, at de skal gøre det, og de har en klar ambition om, at de også ved afslutningen af weekendens Rally Danmark topper tabellen.

”Jeg vil vinde – og gøre alt for at vinde,” siger Ib Kragh, som atter er med i kampen om Danmarksmesterskabet i den hurtige 4WD-division.

2015-Rally-Kragh-23

”Jeg håber på, at vi kan få en bedre afslutning på året end i de sidste par sæsoner. I 2013 kørte vi ind i et vejskilt og forærede Tim Svanholt Danmarksmesterskabet. Sidste år gav vi Christian Jensen titlen, da vi røg i en å på førstedagen og efterfølgende måtte udgå med motorproblemer på andendagen. Men alt kan ske i år, for det er gudskelov et langt motorløb, vi skal køre.”

Ib Kragh og Mie Petersen har et forspring på fire point. Og der er 23 point på spil ved Rally Denmark, så meget kan ske i kampen mod Christian Jensen og Freddy Pedersen, som er på hjemmebane.

”Jeg håber på, at vi kan slå Christian og Freddy, selv om det er i deres baghave, at vi skal køre løbet,” siger Ib Kragh om Rally Danmark, der får base i Ans, og som skal køres på vejene i området mellem Kjellerup, Viborg og Randers. ”Det er nye veje, vi skal køre på her, så hvis man har lokalkendskab, så har man en fordel, men Mie og jeg går til den med fuld styrke.”

Deres fart i de seneste afdelinger af Danmarksmesterskabet i rally betyder ikke blot, at Ib Kragh og Mie Petersen topper tabellen for Danmarksmesterskabet, men også seedningslisten, der bestemmer startrækkefølgen.

”Vi har fået tildelt startnummer 1, og det er der både fordele og ulemper ved,” vurderer Ib Kragh. ”Jeg vil hellere jage end at blive jaget, men jeg håber på, at vi også lørdag morgen kan starte som nummer 1 og så slutte løbet som nummer 1.”

”Vi er kommet et langt stykke vej med vores Citroën, som vi kender bedre end nogensinde før. Der er ingen tvivl om, at vi får en god og fair kamp om titlen og sejren.”

IK Rally Racing.