Klubbens sponsorer

Jan Magnussen tog sin fjerde sejr i træk

Efter tre sejre i træk turde Corvette-duoen Jan Magnussen og Antonio Garcia næsten ikke håbe på endnu en sejr, da sjette afdeling af det amerikanske sportsvognsmesterskab blev afviklet søndag aften dansk tid på Mosport Park i Canada. Men sejrede — det gjorde de!

2014-Bane-USC-Magnussen-Jan-27

”Jeg er så stolt af at være en del af det her,” lød det fra Jan Magnussen. Han startede løbet fra en andenplads i GTLM-klassen og jagtede i næsten en time en tydeligt presset Kuno Winther i Dodge Viper, før denne pludseligt måtte undvige en BMW, røg udenfor banen og gav føringen videre til Jan Magnussen. Han kørte herefter i pit og overlod bilen til Antonio Garcia, som hurtigt genvandt førstepladsen. Denne position formåede spanieren at beholde resten af løbet, og hele tiden med et pænt hul ned til den sultne Viper.

”Det var Corvette Racing, når det er bedst. Vi tog kontrollen over løbet og lagde afstand til konkurrenterne, lavede to perfekte pitstop og holdt os udenfor problemer,” forklarede Jan Magnussen. Antonio Garcia havde ved det ternede flag en føring på godt 11 sekunder i GTLM-klassen. ” Vi fik en skidt start på sæsonen, både på Daytona og på Sebring, hvor teknikken ikke fungerede optimalt, men siden er alt gået perfekt.”

”Ingeniørerne har truffet de rigtige beslutninger og gjort et fantastisk stykke arbejde, og bilen blive bare bedre og bedre. Jeg er så glad for den succes, vi oplever i øjeblikket og det er fedt at kunne blive ved med at give sejre til teamet.

Jan Magnussen Presse.