Klubbens sponsorer

Jan Jønck til tredje runde af britisk GT-mesterskab

Jan Jønck og hans teamkammerat William Phillips skal i denne weekend køre tredje runde af det britiske GT-mesterskab. Det køres på Rockingham-banen, som ligger i Corby, Northamptonshire.

De vil forsøge at gøre det mindst lige så godt som i deres debutløb sammen, hvor de på Oulton Park kørte sig til en tredje- og en fjerdeplads. Tredjepladsen blev dog efterfølgende vekslet til en ottendeplads på grund af en tidsstraf.

Jan Jønck og William Philips har sammen med teamet været i simulator hos Base Performance Simulators, som er ledet af Darren Turner. Efterfølgende har de trænet pitstop hos Aston Martins fabriksteam Prodrive, da de i løbet på Rockingham ikke bare skal have kørerskift, men også skal skifte dæk og have brændstof på.

”Det bliver utroligt spændende,” siger Jan Jønck. ”De har til dette løb ændret i BoP – Balance of Performance, så jeg gælder mig til at se, hvor vi ligger i feltet. Vores Aston Martin havde til det første løb fået 10 kilo ekstravægt i forhold til sidste år og derudover 45 kilo mere en pro/am-kørerne, da både Will og jeg er ratet som silver-kørere.”

Jørn Pilgaard Larsen.