Klubbens sponsorer

Jan Jønck skifter til GT-biler

Jan Jønck vil i år linje op ved siden Will Phillips i Macmillan Racing’s GT4 Aston Martin Vantage V8, hvor han skal få sin debut i 2017 British GT Championship. Det 18-årige AAS-medlem rykker dermed op fra formelvogne, hvor han sidste år deltog i BRDC Formel 3-mesterskabet (for Formel 4-biler).

”Jeg er glad for at byde Jan velkommen til familien,” siger teamchef David Macmillan. ”Han har vist sin hurtighed i gokarts og formelvogne og passede perfekt på holdet under vores seneste test på Portimao.”

”Storbritannien har altid været et mekka for motorsport, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle min karriere i England,” siger Jan Jønck. ”Det er et fantastisk sted at køre. Det britiske GT-mesterskab er en af ​​de mest konkurrencedygtige serier i Europa med masser af international kørere og teams. Banerne er gode, og blandingen af GT3 og GT4 skaber meget konkurrencedygtigt og spændende race.”

”Jeg følte meget komfortabel med holdet og bilen lige med det samme. Atmosfæren i teamet er god, og der er en virkelig god arbejdsmoral, og jeg håber, at vi vil være i stand til at gå efter podiepladser lige fra starten af ​​sæsonen.”

Jørn Dalgård Larsen.