Klubbens sponsorer

Jakob Borum fik en lidt blandet weekend

Jakob Borums favoritbane Ring Djursland drillede alt og alle med et meget omskifteligt vejr, og det gav lidt varierende resultater for AAS’eren. Tidtagningen blev kørt søndag morgen kl. 8.00 i regnvejr, og det blev en blandet fornøjelse. Teamet har fortsat begrænset erfaring med opsætning af bilen til det våde føre, og det kombineret med, at ruderne duggede ganske voldsomt gjorde, at Jakob Borum kun fik sat sjettebedste tid.

2016-Bane-Super-Cup-Borum-Jakob-06

Det blev dog vekslet til en fjerdeplads i heat 1, hvilket er næsten godkendt. ”Vi må erkende, at både Kim Lund og Lasse M. Sørensen er hurtigere end os lige nu, så dem vi skal måle os med er folk som Tino (Vang Jørgensen, red.) i VW Polo, Allan (Kristensen, red.) i Seat Ibiza, Bjarne (Jensen, red.) i VW Polo osv. og her er vi godt med” fortæller Jakob Borum, og fortsætter: ”Men målet er at blive ved med at finde mere fart, så jeg sidst på sæsonen som minimum kan køre lige op med Kim og Lasse.”

Heat 2 lignede i starten en stor succes for netop Jakob Borum, da han i løbet af de første fire omgange fik kørt sig op fra en startposition som nummer 5 til en andenplads. Men Jakob havde som hovedparten af feltet valgt at køre ud på regnvejrsdæk, og det viste sig at være det forkerte valg, og da de tre biler, der var ude på slicks, begyndte at køre stærkt, var der intet at stille op. Set i det lys er en femteplads i heatet godkendt.

Heat 3 blev en blandet oplevelse. Rent pointmæssig er det positivt at slutte på en tredjeplads, men lidt ærgerligt, at det er på baggrund af dels en udgået bil og dels en diskvalificeret. Det positive er dog, at Jakob Borum havde hurtigere omgangstid end både Jan Petersen og Allan Kristensen, der sluttede henholdsvis etter og toer i heatet. Lidt ærgerligt var det også, at en tur ud i sandet kostede endnu en frontkofanger. ”Vi har indtil nu i år ødelagt ikke færre end tre frontkofangere, og lagerbeholdningen af frontkofangere er dermed nul lige nu, men der er bestilt nye hjem,” fortæller Jakob Borum med et skævt smil.

2016-Bane-Super-Cup-Borum-Jakob-08

Målet for sæsonen er fortsat er slutte i top 3, og selvom der lige nu er 56 point op til en tredjeplads, så kan det med stabil kørsel resten af sæsonen sagtens nås. Næste gang teamet skal afsted bliver den 11.–12. juni, og det foregår igen på Ring Djursland.

Tekst: Keld O. Dohm.

Foto: Keld O. Dohm, Morten Kimer Hansen.