Klubbens sponsorer

Jakob Borum 50 år

Fredag den 22. august kan vi sige tillykke til et af klubbens mangeårige medlemmer. Det er Jakob Borum, som runder et skarpt hjørne og fylder 50 år.

Til dem, som ikke kender Jakob, ja, så er han banekører, men rent faktisk var det i en helt anden disciplin, at han startede. Det var nemlig tilbage i 1984, hvor han kørte manøvre- og specialprøver.

2013-Portraet-Jakob-Borum-01I 1997 prøvede han første gang kræfter med banesporten, da han startede i Citroën Saxo Cuppen, og siden da er der stort set ikke den klasse, han ikke har kørt i. DTC, gruppe N og Special Saloon Car for blot at nævne nogle.

Mester har Jakob skam også været. Det var i 2005, hvor han vandt den daværende Socko Super Cup. Men uheldig har han også været, det er ikke altid han har haft en hel bil med hjem.

For tiden kører han i Yokohama Super Cuppen, hvor han også er en af idémændene bag klassen. Og man må jo sige at det er en klasse med fremgang. Ud over det er han jo også klubbens coach for nye, men også gamle kørere.

Jakob er med i klubbens bestyrelse. Her står han for klubbens materiel, og sidst men ikke mindst er han også med i klubbens baneudvalg.

AAS ønsker Jakob tillykke med dagen.

Jan Præstekjær.