Klubbens sponsorer

Jacob Madsen starter meed R2-bil i klubbens rally

For anden gang i karrieren skal Jacob Madsen, Dianalund, til start i et dansk rally i en R2-bil. Det sker ved næste afdeling af Danmarksmesterskabet – Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse – hvor han ligesom ved sidste års Danboring Rally skal køre en Opel Adam R2.

”Det er ambitionen at vinde klassen for forhjulstrækkere op til 1,6 liter, ”siger Jacob Madsen, der ser frem til at køre i en konkurrencedygtig bil i den danske DM-serie.

2015-Rally-Madsen-Jacob-01

”Jeg har kørt i vores egen Adam i de første to afdelinger af DM. Det gik sådan set udmærket, men den har kun 140 hk, så det umuligt at følge de hurtigste R2-biler specielt på den type hastighedsprøver som vi har flest af i danske rally.”

Ligesom i 2014 har Jacob Madsen koncentreret sig om den tyske ADAC Opel Rallye Cup, men heldet har ikke været med ham og co-driveren Line Lykke Jensen, Stenløse.

”Det har ikke været mit år i år,” siger Jacob Madsen efter de to seneste afdelinger af ADAC Opel Rallye Cup, der blev kørt som en del af det tyske VM rally – Rallye Deutschland. Det danske team fortsatte nemlig den uheldsrække, der har forfulgt dem siden sæsonstarten. Under et dækskifte væltede donkraften, og det kostede i første omgang et par ekstra minutter at få bilen på højkant igen, men senere fik man problemer med et ødelagt tårnleje i den ene støddæmper, som gav voldsomme rystelser i bilen på en af løbets længste hastighedsprøver.

”Jeg turde ikke køre videre, før jeg fandt ud, hvad der var galt, så det kostede os rigtig meget tid på prøven, så det kunne ikke blive til mere end en 12. plads,” siger Jacob Madsen.