Klubbens sponsorer

Info til alle baneofficials

Som den aktuelle situation er i øjeblikket med corona-epidemien hængende over hovedet på os, sker der mange tiltag og aflysninger overalt. Dette gælder også i AAS.

Vi arbejder tæt på flere fronter og informerer jer hurtigst muligt. Det kan sommetider føles som lang tid, men vi skal være sikker på at have baglandet i orden med det, vi melder ud med, så vi håber på den forståelse fra jer.

Er man i tvivl om noget, må man meget gerne kontakte mig på tlf. 53386659 dagligt 16-21 eller på mail egernvej62a@gmail.com. Så forsøger jeg at give jer et svar, selvom det kan være ændret en time senere.

OF-kursus den 28. marts

Er aflyst. Vi melder ud senere med en ny dato, når tiden er inde.

Fornyelse af officiallicenser

Vi garanterer, at alle licenser, der skal fornyes i 2020, vil blive fornyet, når vi har registreret at jeres kontingent er betalt, så I skal ikke være bekymret.

OF-534 hjælperlicens

Alle der ikke har en licens vil få udstedt OF-534, så vi alle er udstyret med en gyldig licens.

OF-523 teknisk assistent

Det er meget vigtigt, vi overholder reglementet med denne licens. Det siger, at alle med OF 523-licens skal lave E-learning mindst hvert år, uanset hvad årstal, der står på licensen som fornyelsesdato. Hvis der er nogle, der er i tvivl om, hvordan man gør det, er I altid velkommen til at kontakte mig. Når I senest 15. april har taget og bestået prøven, giver I mig besked, så jeg kan få det registreret, så det ikke giver problemer på det tidspunkt, når licensen skal fornys.

En super måde er, at man sender en kopi af kursusbeviset. Det er de ting, vi skal hjælpe hinanden med, så vi er sikker på, at alt går efter bogen. Det er de meget opmærksomme på i DASU.

Per Leth

AAS Banesportsudvalget