Klubbens sponsorer

Imponerende DTC-debut for Nicolai Sylvest

Nicolai Sylvest kunne i weekenden også kalde sig DTC-kører, efter at hans team fra den internationale 24-timers serie – Massive Motorsport – valgte at indkalde ham med kort varsel til sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen.

”Jeg er virkelig glad for den tillidserklæring, som Massive Motorsport og folkene bag teamet har givet mig, så jeg kunne få min DTC-debut,” fortæller det 18-årige Team Danmark- og DASU-støttede talent. ”Jeg må indrømme, at det var noget af en udfordring, da det var første gang, at jeg skulle køre løb i sådan en bil.”

2016-Bane-DTC-Sylvest-Nicolai-01

Nicolai Sylvest placerede sig under træningerne i den bedste tredjedel af feltet og overraskede ved at sætte sjettebedste tid i tidtagningen under svære vejrforhold. I de to første kvalifikationsheat kørte han først en femte- og en tredjeplads hjem, så han var klar til at starte finalen som nummer to. En imponerende præstation.

”Desværre blev finalen rødflaget efter et uheld på et tidspunkt, hvor jeg lå som nummer fire og var bedste Rookie,” fortæller Nicolai Sylvest. ”I omstarten fungerede setuppet på min bil ikke helt perfekt for mig, og jeg havde ikke den samme fart som tidligere. Jeg overså desværre et gult flag, da jeg skulle påbegynde en overhaling om sjettepladsen. Det kostede mig en stop-and-go, så jeg endte blot som nummer 14.”

Den nordsjællandske teenager fik dog en pokal med hjem, da han i finalen blev bedste Rookie. Samtidig scorede han så mange point, at han indtager sjettepladsen i mesterskabet og fører Rookie-mesterskabet, ligesom han og teamkammeraten Casper Elgaard fik kørt så mange point hjem, at Massive Motorsport er nummer tre i teammesterskabet.

2016-Bane-DTC-Sylvest-Elgaard-01

”Det har virkelig været en spændende oplevelse, som jeg skylder Massive Motorsport stor tak for. Der skal også lyde en stor tak til mekanikere, ingeniører og alle andre, som bistod mig under weekenden,” siger Nicolai Sylvest.

Tekst: Jesper Sylvest.

Foto: Negative Black / Massive Motorsport.