Klubbens sponsorer

Ikke utilfreds med weekenden

Selv om der var nogle ting, som ikke spillede helt som det skulle, så var Kevin Verner og ARTS ikke helt utilfredse med weekenden. Der kom flere point på kontoen og Kevin Verner havde et fantastisk race på Ring Djursland.

Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner mente, de havde fundet det rigtige race-setup til Ring Djursland i regnvejr, så gik det ikke optimalt. Det blev til en plads som nummer syv i kvalifikationen. Med den omvendte startrækkefølge skulle han starte som nummer fjorten. Han kørte et rigtig flot løb og kæmpede sig godt frem i feltet. Til sidst var han dog presset af en konkurrent, men fik dog en sejr.

2016-Bane-Legend-Verner-Kevin-07

Weekendens andet løb blev ikke mindre spændende. Kevin Verner startede som nummer tre og fra starten fik han hård konkurrence, men på de sidste omgange ramte hans konkurrenter hinanden, og så fik Kevin Verner lidt luft og kunne køre endnu en førsteplads hjem.

Til weekendens sidste løb var alle de hurtige kørere med helt fremme. Fra en andenplads i starten skulle han kæmpe meget hårdt for at få en sejr i et løb, hvor der blev kørt tæt, men retfærdigt.

”Det var sjov race, og vi havde alle respekt for hinanden. Vi ramte ikke hinanden og vi kørte meget tæt i sidste løb,” fortæller Kevin Verner og forsætter: ”Jeg siger tak og har stor respekt for mine konkurrenter. Vi kunne køre meget tæt race uden ballade – tak for det drenge.”

Nu ser ARTS og Kevin Verner frem mod Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 28. august. Her vil de glæde sig til at ønske sponsorer, venner og familie velkommen til en fantastisk motorsport arrangement.

Autoforum Racing Team Silkeborg.