Klubbens sponsorer

Ikke den forventede finale for Kevin Verner

Årets sidste løbsweekend i Super GT Danmark blev ikke til den finaleweekend, som Kevin Verner havde forestillet sig. I de første træninger på en våd Padborg Park gik det faktisk rigtigt godt, og der var også fine forventninger til at skulle køre en kvalifikation i regn. De forventninger blev til fulde indfriet. Kevin Verner kørte sig ind på en sikker førsteplads.

I den anden kvalifikation var han igen med helt fremme og sluttede som nummer fire på den glatte bane. Det betød efter reglerne i Super GT Danmark, at Kevin Verner skulle starte som nummer fem til første løb.

Kevin Verner fik en rigtig god start i første løb. Han kørte sig ret hurtigt frem i feltet og fik placeret sig som nummer tre. Herefter blev løbet lidt statisk, og med sin taktiske kørsel kunne Kevin Verner også slutte på tredjepladsen. De gode resultater skulle nu følges op i de sidste to løb med mulighed for rigtig gode point til mesterskabskontoen.

I weekendens andet løb startede Kevin Verner som nummer seks. Igen fik han en god start, selv om der var hårde kampe oppe foran i feltet. Kort inde i løbet blev han dog påkørt bagfra af en konkurrent, og det betød desværre, at han måtte udgå af løbet.

I pitten fandt man ud af, at rammen bag på bilen var så beskadiget, at man ikke kunne fortsætte med at køre i bilen. Dermed var årets sæson i Super GT Danmark slut for Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner.

”Det blev en kedelig måde at skulle slutte sæsonen på. Vi ville dog ikke satse noget, da vi ikke længere kunne køre om mesterskabssejren,” fortalte Kevin Verner efter løbet.

Folkene bag Autoforum Racing Team Silkeborg vil gerne takke sine trofaste sponsorer, familie, venner og konkurrenter for en god sæson og alt deres opbakning. Samtidig vil teamet også sige tillykke til Kevin Rossel med det flotte resultat i årets Super GT-mesterskab.

Autoforum Racing Team Silkeborg.