Klubbens sponsorer

Ib Kragh vil gentage sidste år sejr

Ib Kragh har en gang tidligere i år kæmpet om DM-point på hjemmebane. Det var ved sidste måneds Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse, og nu skal han atter kæmpe om DM-point. Om ikke på hjemmebane, så dog på næsten-hjemmebane.

”Minirallyet Bygholm Rally får base i Horsens, og der skal køres tre forskellige hastighedsprøver i området nord for Horsens, og det er et område, jeg kender særdeles godt, da jeg tidligere har været medlem af arrangørklubben i Horsens,” fortæller Ib Kragh. Det er anden gang, at Bygholm Rally køres, og Ib Kragh håber på, at det kommer til at gå lige så godt som sidste år.

2015-Rally-Kragh-19

”Sidste år vandt Mie og jeg løbet generelt, og jeg håber på, at vi kan gentage den sejr i år. Vi vil i hvert fald gøre alt for, at vi kan slutte foran Christian Jensen, så vi både kan forsvare og udbygge vores føring i kampen om Danmarksmesterskabet.”

Bygholm Rally køres lørdag den 17. oktober, får base ved Bygholm Landbrugsskole og indeholder tre hastighedsprøver ved Nim, Østbirk og Egebjerg, der hver skal køres togange.

”Det ser ud til, at det er lidt de samme prøver, som vi kørte i 2014, hvor jeg vandt løbet generelt,” siger Ib Kragh. ”Det er nogle fede prøver. Det er et kuperet terræn og et lækkert område, man har valgt. Det bliver spændende. Der er ikke plads til nogen fejl i sådan et kort løb, for hvis man har lavet en fejl eller haft en snurretur, kan man ikke indhente det.”

”Jeg håber på, at vi får godt vejr, så jeg ikke skal ud i skulle vælge, hvilken compound af Yokohamas dæk, jeg skal bruge til løbet.”

Tekst: IK Rally Racing.

Foto: Flemming Jensen.