Klubbens sponsorer

Ib Kragh starter i rallysprint på hjemmebane

Det bliver det nærmeste, han kommer på hjemmebane, når Ib Kragh starter i Pinsesprintet, som efter et års pause atter køres i det sydlige industrikvarter i Horsens. Lørdag middag skal han i kamp med 30 konkurrenter om at blive hurtigste mand over den 2.250 meter lange hastighedsprøve, hvor der fire gange skal køres fire omgange.

”Det bliver mit første løb i Citroën efter DM-premieren i Tyskland,” fortæller Ib Kragh. ”Jeg havde håbet på, at jeg i sidste weekend kunne have været til start i et rally i Tyskland, men vi nåede ikke at få bilen gjort klar igen, så det bliver her, at jeg varmer op til næste afdeling af DM i rally, som køres den 21. maj på Fyn.”

2016-Rally-Kragh-11

Ved årets første DM-tællende løb var Ib Kragh nemlig uheldig at nedlægge et byskilt på den allerførste hastighedsprøve. Men det var ikke kun byskiltet, der tog skade. Det gjorde bilen også.

”Højre bagskærm, højre bagrude, bagklappen og bagspoileren gik til, og mødet med skiltet betød også, at der var behov for at aflægge besøg hos Røde Kro Autolakering, inden Skiltemaleren kunne gå i gang med at dekorere bilen igen,” siger Ib Kragh. ”Heldigvis har der været masser af hjælpende hænder, så vi er blevet klar.”

Teamet omkring Ib Kragh har dog ikke kun arbejdet med karrosseriet. Der er også blevet arbejdet på det mekaniske på den røde og hvide Citroën DS3 R5.

”Der er kommet nogle nye opdateringer fra Citroën Sport,” forklarer Ib Kragh. ”Der er noget ny indmad til gearkassen, og samtidig er der kommet en ny udgave af støddæmperne. Det skal vi alt sammen prøve til Pinsesprintet.”

”Løbet foregår jo lidt på hjemmebane, og jeg håber, at der er mange venner, bekendte og sponsorer, som møder op. Og jeg håber også, at jeg kan belønne dem, der kommer, med en hjemmebanesejr.”

IK Rally Racing.