Klubbens sponsorer

Ib Kragh: ”Jeg skal øverst på podiet”

Fredag aften tager Ib Kragh hul på anden halvdel af sæsonen. Det sker i Fårvang mellem Viborg og Århus, hvor han atter er til start i det rallysprint, som foregår i forbindelse med det årlige Fåremarked i byen.

”Jeg har været der mange gange før og kun misset det en gang i min aktive karriere,” siger rallykøreren fra Juelsminde. ”Jeg har en klar ambition. Jeg skal øverst på podiet.”

De seneste par sæsoner har han været på podiet. Det har bare ikke været på det øverste trin.

2016-Rally-Kragh-17

”Men der er nogle hårde nysere i feltet, så selv om Christian Jensen, der har vundet de sidste par år, ikke længere er med, kan det godt blive svært,” siger Ib Kragh.

En af årets rivaler bliver Esben Hegelund. Sidste år holdt Ib Kragh ham bag sig i rallysprintet, men siden har Esben Hegelund taget revanche ved at vinde de tre seneste DM-løb.

”Men Esben får ikke lov til at vinde i Fårvang,” siger han. ”Nu har han taget sig af forårssæsonen. Så tager jeg mig af efterårssæsonen.”

Rallysprintet i Fårvang starter fredag aften præcist klokken 17.00. Her bliver første bil sendt afsted i første heat, og fire timer senere suser den sidste bil over målstregen i finalen, inden der 21.15 er uddelingen af pokaler og sprøjt med champagne på præmieskamlen.

”Og der står jeg,” siger Ib Kragh. ”Øverst.”

Ib Kragh.