Klubbens sponsorer

HM Racing godt rustet til ny DTC-sæson

I weekenden kaster HM Racing sig ud i sin anden sæson og sine to kørere – Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen – i deres tredje sæson i DTC-serien, når man på FDM Jyllandsringen kører det første af årets syv mesterskabsløb.

”Nu har vi haft to år i DTC, og vi føler, at vi er blevet godt rustet til at komme længere frem i feltet,” siger teamchef Ole Eberhard. ”Vi har lavet en aftale med Gert Koustrup om at være teamets engineer, og vi håber at kunne trække på hans erfaring fra DTC, hvor han tidligere har arbejdet med vindere som Jens Edman og Robert Schlünssen.”

2016-Bane-DTC-Eberhard-Nicholai-01

”Vi har en målsætning om at komme op i top 5-6. Vi føler, at vi står rigtigt stærkt på mekanikerfronten, hvor vi også har forstærket bemandingen. At Gert bliver engineer gør også, at jeg kan fokusere mere på de overordnede ting som teamchef og få et større overblik. Det skulle også gerne gøre det muligt for os at udvikle noget mere. Allerede efter den første testdag har vi følt, at Gert virkelig har noget at byde ind med, som vores to kørere kan udnytte.”

HM Racing fortsætter med at have Nem Forsikring og Arne Elkjær A/S som hovedsponsorer, men derudover har man også fået en ny sponsor i TimeXtender.

Teamet har forud for sæsonpremieren haft to testdage.

2016-Bane-DTC-Jensen-Martin-V-01

”Gert har været med til begge testdage og også været på værkstedet med mekanikerne og jeg er meget positiv. Det skal nok bære frugt, når vi har fået lært hinandens rytmer og rutiner,” siger Nicholai Eberhard. ”Han har jo en masse erfaring indenfor race og kan hjælpe os på de områder, hvor vi stod alene sidste år. Han kommer med nogle andre ideer end dem, vi normalt ville komme op med.”

”Desværre har begge vores testdage været præget af regnvejr, og der har ikke været så meget tørvejr. Vi har fået noget ud af det og håber på, at vi kan bygge videre på det.”

”Det kunne da være rigtigt fedt, hvis vi kunne komme indenfor top 6,” tilføjer Martin V. Jensen. ”Det er et hårdt felt, og vejret kommer sikkert også til at spille ind.”

”Vi kom desværre ikke helt i mål med vores set-up på grund af regnvejr, så vi håber, at vi kan nå de sidste afstemninger under træningen lørdag. Nu må vi se, om ikke det godt kan fungere.”

Ole Eberhard.