Klubbens sponsorer

Henrik Kirkegaard 60 år

Ja, så runder endnu en af klubbens officials en mærkedag. Vores banechef på FDM Jyllandsringen, Henrik Kirkegaard, fylder den 2. november 60 år.

Henrik har altid haft benzin i blodet og startede som meget ung med at køre race. I dag går meget af hans fritid også med motorsport. Først og fremmest på FDM Jyllandsringen har han sine faste gang, og han bruger mange timer der.

Henrik Kirkegaard var ligeledes en del af det store team fra Aarhus Automobil Sport, som i tidernes morgen startede officialarbejdet på Padborg Park, hvor han var banechef de første år. Han har også gennem tiderne været en del af motorsport i både Sverige og Norge. De sidste par år har hans faste plads ligeledes været under bøgetræerne i rundkørslen ved Classic Race Aarhus.

Henrik Kirkegaard er altid den første, der ankommer på FDM Jyllandsringen, når der skal være løb, og den sidste, som lukker og slukker, når alle vi andre er kørt hjem, godt trætte efter en hel weekend.

Når der er løb, er Henrik der altid for alle officials, og han sender dem mange tanker, når de skal stå ude i al slags vejr, og han kan sidde varmt og godt i bilen. Men ingen tvivl: han ser os alle som et stort og stærkt team.

Når Henrik Kirkegaard har fået kulde nok i vores lille land, rejser han årligt sammen med gode venner over til det varme Florida, hvor han op til flere gange har været på Daytona- og Sebring-banen.

Når alt dette så er sagt, er der dog noget, som står hans hjerte endnu mere nært. Henrik har to fantastiske døtre og svigersønner samt sine tre børnebørn. Morfar er altid klar til at lege og hygge med dem, og han er der altid for sin familie.

Henrik Kirkegaard nyder nu livet i sit dejlige rækkehus i Sorring, hvor han er omgivet af gode naboer, og det kan tænkes, han måske også er vært med en lille en på sin store dag. Hip hip hurra for Henrik.

Cathrine Kock.