Klubbens sponsorer

Henning Olsen 70 år

Torsdag den 28. januar kan vi ønske Henning Olsen tillykke med sin 70 års fødselsdag.

Henning har været med i sporten i mange år og på mange forskellige måder. I sine yngre år stod den blandt andet på bilorienteringsløb, hvor han kørte sammen med Bent Juel Jensen, men også folkerace har trukket i ham.

Således deltog han her i en række år, hvor hans foretrukne køretøj var en Saab 96. Interessen for offroadsporten blev givet videre til sønnen Carsten, som i en periode kørte rallycross inden et skifte til 1600 Challenge. Hele tiden har det været med farmand Henning på sidelinjen.

Det er som frivillig, at Henning Olsen i de seneste mange år har været aktiv, når Aarhus Automobil Sport skal afvikle løb. Han har været en loyal flagofficial på FDM Jyllandsringen, og uanset om det har været flagpost 1, 3, 6 eller 8, han er blevet tildelt, så har Henning altid været klar. Det har han også været, siden Aarhus Automobil Sport overtog den sportslige afvikling af Classic Race Aarhus. Fire gange har han været med ved gadeløbet i Aarhus, hvor han i 2020 skulle have modtaget femårsnålen. Men Henning har tilkendegivet, at han er klar med flaget i år, så her kan han endelig modtage femårsnålen.

Fra Aarhus Automobil Sport ønsker vi Henning tillykke med den runde dag.

Per Damgaard.