Klubbens sponsorer

Hård modstand for AAS’ere i Nytårsløbet

Traditionen tro var det Randers Auto Sport, der stod for årets finale i Den Jyske Femkantturnering. Den 28. december om eftermiddagen blev Nytårsløbet kørt i Randers og omegn, og det blev et løb, der havde tiltrukket en hel del sæsondebutanter og mandskaber, som ellers kun sporadisk har deltaget i turneringen i år.

I såvel B- som i MA-klassen kunne man notere sig for sæsonens største deltagerantal, og den ekstra konkurrence betød, at det denne gang ikke kom til nogen AAS-sejre.

2013-Orientering-DJF-Aflang-01

I MA-klassen var ni mand til start, og selv om Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe på forhånd var sikre på den samlede DJF-sejr, så måtte de afslutte året med sæsonens dårligste resultat. Blot en fjerdeplads blev det til i et løb, hvor de dog kun var 20 strafpoint fra det vindende KOM-hold, Harry Hansen/Anders Fisker. Det andet AAS-hold i MA-klassen – Henrik Møller-Nielsen/Malene Møller-Nielsen – slutte to pladser længere tilbage.

I B-klassen var de nye DJF-mestre René Castillo Skjødt/Jørgen Skjødt med i løbsledelsen, men den mulighed kunne klubbens to deltagende hold ikke udnytte til at tage årets første sejr. I stedet var det veteranerne Hilmar Andersen/Henning Friborg, som sejrede foran Hans Jacobsen/Hans Jørgen Andersen, mens Renée Nielsen/Hans Ole Nielsen havde ikke rigtig dårligt nytårsløb. De havnede på ottende- og sidstepladsen med næsten fire gange så mange strafpoint som vinderne.

Klik her for at se resultatet af Nytårsløbet.

Klik her for at se slutstillingen i Den Jyske Firkantturnering.