Klubbens sponsorer

Hans Jørgen Andersen 75 år

Hans Jørgen Andersen runder den 4. april endnu et skarpt hjørne, når han fylder 75 år. Han har nu nået den alder, hvor der i en periode skal skrives om ham hvert femte år. Hans Jørgen har været medlem af AAS siden 1. januar 1968 og ved hans 70-årsfødselsdag, skrev jeg en større artikel, som kan ses her.

Siden han fyldte 70 år, har han ikke ligget på den lade side. Han er stadig kassemester i AAS og SGF’s venner, han er involveret i kegleklubben under Aarhus Skøjtehal og sikkert andre steder, bl.a. påstår fru Lone, at han har lært at lave mad og har fået fast maddag derhjemme hver torsdag.

At Hans Jørgen har en forkærlighed for børn, har vi tydeligt mærket herhjemme. På et tidspunkt havde vi en datter og et barnebarn boende ved os, og i den periode mødte Hans Jørgen altid op i ekstra god tid, når vi havde bestyrelsesmøder. Det første han spurgte om, når han kom ind ad døren, var: Hvor er pigen? At Emilie også kan lide Hans Jørgen, viste sig tydeligt, da de flyttede i eget hjem tæt på os, og Emilie hentede Hans Jørgen, så han kunne se hendes nye værelse.

En typisk telefonsamtale med HJA kan godt være lidt kortfattet. Man kan ringe op, og det første han siger er: ”Hvad så?” Ikke noget goddag, hej eller andre gængse udtryk, men bare ”Hvad så?” Og så er det jo bare med at fremføre sit ærinde i en fart!

Hans Jørgen er stadig aktiv inden for vejsporten sammen med makkeren Hans Jakobsen, og sidste år lykkedes det dem faktisk at blive klubmestre. Så sent som d. 26. marts i år vandt de også første- afdeling af JFM i B-klassen. Så jo – de er stadig med, hvor det er sjovt.

Hans Jørgen har en stor passion for cykling, men inden for de senere år, er det blevet til flere styrt med forslåede og brækkede lemmer til følge. Sidste år kørte han således op i en parkeret trailer, og kom slemt til skade med skulderen med operation til følge. Hans Jørgen vil dog på cyklen igen, og der går rygter om, at et af ønskerne til fødselsdagen er en fullsize bodyairbag!

AAS ønsker stort tillykke med den halvrunde dag, og håber, at vi må gøre brug af dig mange år endnu.

Bjarne Andersen