Klubbens sponsorer

Gunnar Korsgaard Jensen 75 år

Det er en person, som har spillet en vigtig rolle i dels klubregi, dels i en af sportens specialdiscipliner, som vi i dag kan ønske tillykke med sin runde fødselsdag. Det er nemlig Gunnar Korsgaard Jensen, som i dag kan fejre sin 75 års fødselsdag.

I en række år – fra 1979 til 1981 for at være helt præcis – sad Gunnar Korsgaard Jensen i spidsen for Aarhus Automobil Sport som klubbens formand. Han kom ind i klubbestyrelsen tre år tidligere – i 1976 – og de første par år som menigt medlem fik den øvrige bestyrelse til at opdage hans lederevner, hvorfor han blev valgt som næstformand og siden foreslået som formand.

Efter at være stoppet som formand fortsatte han som næstformand i klubben, men selv efter sin udtrædelse af bestyrelsen forblev han i mange år aktiv indenfor det organisatoriske arbejde i sporten.

Rallysportens var hans hjertebarn og det var det område, han specielt arbejdede med, da han ikke stod i spidsen for klubben. Hans mangeårige indsats blev i 2004 påskønnet, da han modtog Annelise Schønwandts Mindepokal for sit arbejde indenfor rallysporten.

Aarhus Automobil Sport ønsker Gunnar Korsgaard Jensen tillykke med fødselsdagen.