Klubbens sponsorer

Grand Prix med udfordringer

Forventningerne til Grand Prix Danmark 2018 var store efter hårdt arbejde med undervognen i sommerpausen, og de blev i den grad indfriet. I samarbejde med Roland Gingtorp, så er vi endelig kommet stabilitetsproblemerne til livs. Vores kører Christian Siepmann var meget tilfreds med ændringerne, som især gav ham en enorm tillid til bilen i regnvejr.

Til træningen fredag skiftede vejret et par gange undervejs. Sessionen startede i tørvejr, men blev afløst af regn efter kort tid. Teamet besluttede at trække Christian Siepmann i pit og vente på, at regnen stilnede af, hvilket skete i løbet af få minutter. Herefter nåede han fire omgange, inden det ternede flag blev viftet. Tredjehurtigste tid blev det til, men det vigtigste var, at sommerpausens arbejde havde båret frugt.

Lørdag blev det, og vejrguderne havde fundet projektørlampen frem og givet os en tør tidtagning. Christian Siepmann startede ud med nogle gamle dæk og skiftede til et spritnyt sæt cirka halvvejs igennem sessionen. En olielækage gjorde, at han hverken på gamle eller nye dæk kunne sætte en konkurrencedygtig omgangstid og skulle derfor starte otter til første heat.

De mørke skyer lurede endnu engang over FDM Jyllandsringen i minutterne inden første heat, og i de sidste sekunder, inden bilerne skulle på banen, valgte teamet at sætte regnvejrsdæk på.

Christian Siepmann fik en okay start, så efter første omgang var han oppe som nummer seks og lagde samtidig pres på top 5. På vej ud på tredje omgang fik han en god udgang af sidste sving og kom op på ydersiden af en DST-racer, som havde mesterskabskonkurrenten Michael Bergmann på indersiden. DST-raceren så desværre ikke Christian Siepmann, som kom meget hurtigt på ydersiden og trak over i ham, så der opstod kontakt, og i udgangen af sving 2 ramte DST-raceren igen Christian Siepmann, denne gang på venstre forhjul, hvilket beskadigede styretøjet på bilen. Vi udgik af løbet, men blev trods en placering som samlet nummer 24 noteret for 15. hurtigste tid, og samtidig fik vi en fjerdeplads i klassen, hvilket gav 12 point til mesterskabsstillingen.

Efter en forsinket start af heat 2 om søndagen kom Christian Siepmann rigtig godt afsted fra sin 15. startplads og hentede fem placeringer på første omgang. Farten var god, men desværre blev turen op gennem feltet stoppet på anden omgang, da lørdagens problemer med styretøjet havde nogen ikke-synlige skader og derfor endte bilen i sandkassen.

Det blev desværre også enden på vores weekend, da bilen ikke kunne blive klar til tredje heat.

En ærgerlig, men samtidig lærerig weekend med mange op- og nedture, men humøret er stadig højt blandt alle i teamet, og vi er klar til at tage revanche på Ring Djursland den 22.-23. september.

Tusind tak for den fantastiske opbakning vi får på sociale medier og på banen. Og tak til vores sponsorer, for uden jer ville Danmarks mest unikke motorsportsprojekt ikke være muligt.

Rasmus Andreasen / CS Racing.