Klubbens sponsorer

Gokartturnering 2017

I år var den traditionsrige gokartturnering flyttet til Midtjysk Gokart i Ikast, hvor Jørgen Weinreich stod klar med hans velkørende gokarts. Og som traditionerne efterhånden byder det, så diskede vejrguderne op med ikke mindre end skybrudsagtig regn i næsten hele den time, de gæve AAS’ere kørte…

Men det stoppede dog ikke morskaben, tværtimod. Den regnvåde bane gav både kørerne en fed tur og tilskuerne en masse action at se på.

Egentligt hed reglen, at alle hold skulle have mindst tre pitstop med førerskifte, men pga. vejret måtte holdene selv bestemme, hvor mange gange de ville skifte. De fleste hold valgte at lade hver kører køre 30 minutter hver og dermed kun være ude i regnen én gang.

Allerede på opvarmningsomgangen kunne tilskuere og kørerne se, hvad der ventede dem, da samtlige karts spandt rundt i samme sving, men så var vi alle klar over, hvilken slags løb dette ville blive. Et sjovt løb…

Starten gik og løbet var i gang. Michael Leth lagde sig i front i det første sving. Regnen gav f.eks. Jesper Bach lidt udfordringer rundt i svingene, men spørger man ham, så var det helt bevist drifting rundt i alle sving.

Kørerne fandt efterhånden rytmen på banen og små dueller opstod, bl.a. mellem Kent Holmstoel og Klaus Verner. Det var yderst underholdende for tilskuerne at se på.

Efter cirka 30 minutter havde de fleste været i pit og friske og tørre folk kom på banen. Michael Leth hoppede ud af karten som nummer 1 med hurtigste tid.

På banen var nu hele familien Skjødt. Magnus var med for første gang og kørte et ret godt løb. Han bliver snart bedre end både storebror og far.

Den sidste halvdel af løbet blev domineret af en hård duel mellem Kevin Verner og hans fætter Joachim Holmstoel. Ingen af de to ville tabe og duellen var yderst seværdig for alle.

Joachim havde overtaget karten fra Poul Fleischer, der havde kørt de første 30 minutter flot. Poul var forsvarende mester, så Joachim kunne på trods af de hårde dueller køre deres to-mands hold ind på en solid førsteplads og selv sikre sig dagens hurtigste tid. Efterfølgende grillede vi pølser og brød og vi hyggede helt vildt.

Stillingen til slut var som følger:

  1. pladsen gik til Poul Fleischer og Joachim Holmstoel.
  2. pladsen gik til Ghita Kristensen og Steffen Thomsen.
  3. pladsen gik til Jimmy Reimer og Michael Leth.

Stort tillykke med placeringerne.

Jeg vil gerne sige tak for god ro og orden og tak for en hyggelig aften. Vi gør det igen næste år.

Trine Larsen.