Klubbens sponsorer

Godt tilfreds Kevin Verner

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg er godt tilfreds efter Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen denne weekend. Kevin Verner fik hentet godt med point til mesterskabet og bevarede sin stilling i mesterskabet.

I første løb startede Kevin Verner som nummer fem. Starten af løbet var lidt statisk, og alle holdt stort set deres placeringer foran i feltet. Da en konkurrent pludselig tabte fart på grund af en defekt, opstod der lidt forvirring. Det benyttede Kevin Verner sig af og kørte sig op som nummer tre.

Tre er også den placering, som Kevin Verner startede i søndagens andet løb, og på anden omgang lavede han en flot overhaling og sluttede som nummer to.

Tredje løb skulle Kevin Verner starte helt i front. Hvor de to første løb har været ret statiske, så blev denne start lidt anderledes. Der blev kørt aggressivt i starten, og i tredje sving var han nummer tre. Kevin Verner fik dog tilkæmpet sig en andenplads.

I søndagens finale startede Kevin Verner nummer seks og igen blev løbet hurtigt meget statisk, og bilerne kørte rundt som perler på en snor. Det betød, at Kevin kom i mål med samme placering, som han startede.

”Jeg er godt tilfreds med weekenden. Jeg holder min placering i mesterskabet og bilen er hel og uden skrammer, så jeg er faktisk godt tilfreds,” fortalte Kevin Verner efter weekenden.

Autoforum Racing Team Silkeborg.