Klubbens sponsorer

Gode placeringer til AAS-mandskaber

Mandag den 14. maj blev fjerde afdeling af DJF-turneringen kørt i Bjerringbro og omegn med BOAS som arrangør. Vejret var helt fantastisk denne aften. 20 grader tror jeg.

Tre AAS-hold deltog i løbet, der havde 20 deltagende hold i alt. Det må siges at være ganske flot til et mandagsaftenløb. Vi blev udfordret på en fin rute på omkring 30 km med nogle fine tilladelser, og ruten havde en perfekt sværhedsgrad til et hverdagsløb. Hans Kurt og Britta fik nok lavet det, vi vil kalde deres bedste løb til dato.

Der var fire hemmelige tidskontroller, og mange deltagere blev fanget med for tidlig ankomst. Vi tog nok prisen for den tidligste, det kostede lidt på kontoen. Der var åbenbart nok at se til, da Renee og jeg ikke røg en eneste smøg under løbet. det har vi aldrig prøvet før!

Ved samlingstedet i Hjermind Forsamlingshus var stemningen rigtig god og, vi fik pulset lidt tobak på gårdspladsen Der var fine O-franskbrødder og dejlige æble- og pæretærter med flødeskum til – uhmmm…

Resultatmæssigt gik det ganske flot for AAS. Bernd og Bjarne vandt klasse klasse M. Renee og Hans Ole gjorde det samme i klasse A, mens Hans og Hans Jørgen tog andenpladsen i klasse B.

Hans Ole Nielsen.