Klubbens sponsorer

God aften hos Massive Motorsport

I vinterhalvåret sker der lige så meget som i sommerhalvåret i Aarhus Automobil Sport. Nuvel, vi arrangerer ikke vinterløb. Det lader vi vores klubmedlemmer om at deltage i. Til gengæld har vi så adskillige indendørs-arrangementer.

Det første i 2016 fandt sted i den vestlige del af Århus.

2016-Klubaften-01

Her slog Casper Elgaard dørene op for Massive Motorsports værksted og viste rundt blandt de racerbiler, som teamet har brugt i 2015. Dels de to DTC-racere, som gav ham endnu et mesterskab, og den, som teamkammeraten Dennis Lund tog bronzen med, dels den Aston Martin Vantage, Massive Motorsport har brugt i European Le Mans Series. Og som Casper Elgaard knyttede en speciel kommentar til.

”Alt på en Aston Martin er lavet af trylletræ eller sølvfarvet guld,” lød den tørre kommentar omkring omkostningsniveauet i international racing.

Rundvisningen hos Massiv Motorsport var udførlig, hvor der blev knyttet en kommentar til mange af de ting, man kunne finde i værkstedet – herunder også resterne af benzintanken i den Chevrolet Camaro, som Casper Elgaard havde et mega-crash med ved GP Danmark.

2016-Klubaften-02

DTC-mesteren afsluttede aftenen med at takke Aarhus Automobil Sports mange frivillige. ”Det kan godt være, at det kræver sponsorer og biler at køre race, men uden jer, var der intet race,” sagde Casper Elgaard.

Aarhus Automobil Sport takker for at have været gæster hos Massive Motorsport.