Klubbens sponsorer

Glad løbsleder

Classic Race Aarhus er nu overstået, og det blev en pragtfuld weekend med 30.000 mennesker, som oplevede klassiske biler, supergodt race rundt om Mindeparken og havde en pragtfuld udflugt i Storebededagsferien.

Men de var ikke de eneste, som havde en pragtfuld weekend. Det havde løbslederen også.

2014-Bane-Classic-Race-Aarhus-02

”Her dagen derpå et jeg en rigtig glad mand,” siger Jens Munkholm. ”Efter at det sidste løb blevet flaget af søndag har jeg få mange opringninger og mange tilkendegivelser. Men ingen af dem har været negative. De har alle sammen været positive tilkendegivelser.”

Den gamle AAS-formand stod i spidsen for den sportslige afvikling af løbet, hvor mange af klubbens medlemmer sammen med medlemmer fra andre DASU-klubber var aktive for at afvikle løbet.

”Jeg vil gerne takke alle officials og alle de samarbejdspartnere, vi har haft. Alle har ydet en stor indsats for at det lykkedes,” siger Jens Munkholm. ”Der har selvfølgelig været nogle missere hist og her, men jeg er rigtig glad. Det er en helt utrolig indsats, som alle mennesker har gjort for at få tingene til at fungere. Det skal de have tak for.”

Foto: