Klubbens sponsorer

Går efter klassesejr efter tysk opvarmning

Lørdag kommer Jesper Bisted, Horsens, på hjemmebane. Sammen med Arly Larsen, Dianalund, skal han deltage i Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse.

”Der er nogle kendte prøver imellem og så nogle helt nye. Jeg tror, at det bliver et godt rally,” siger Jesper Bisted, der i forgangne weekend var til start i Ostsee Rallye i Nordtyskland. ”Vi havde slet ingen hastighedsprøver, hvor vejret og dækvalget passede sammen. Men der var vist mange andre, som havde samme problemer.”

2015-Rally-Bisted-Jesper-01

”På grund af det omskiftelige regnvejr endte vi med at vælge forkerte dæk hele dagen. Vi startede på slicks og så kom der kraftig regn. Ved den første servicepause satte vi så regnvejrsdæk på, og så endte det med, at vi skulle køre hastighedsprøverne i tørvejr. Og ved sidste servicepause valgte vi slicks. Og rigtig gættet. Det begyndte at regne igen…”

Det tyske løb fik dog ikke den bedste afslutning for Bisted Motorsport, der på den sidste hastighedsprøve røg af vejen.

”Bilen begyndte at kure over forenden og så forsøgte jeg at redde den. Men vi skred ud og havnede i en grøft, så det ene baghjul hang 60-70 centimeter over asfalten. Vi brugte så to-og-et-halvt minut på at komme tilbage på asfalten og få kørt de sidste 50 meter til mål,” siger Jesper Bisted, som håber på et bedre resultat ved det kommende Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse. ”Det er klassesejren, vi går efter, for Danmarksmesterskabet kan vi ikke nå længere,” lyder det resolut fra Jesper Bisted.