Klubbens sponsorer

Frederik Nymark tilbage på sporet

Weekenden på Ring Djursland blev igen en opløftende oplevelse for Frederik Nymark og Nymark Racing. Med to podiepladser og nogle rigtigt fine omgangstider er hele teamet tilbage på sporet og der kan hentes pokaler hjem igen.

I kvalifikationen viste Frederik Nymark, at bilen formentlig er kureret for alle de småfejl, som har drillet, siden bilen blev leveret. Med en tid som nummer fire i kvalifikationen var han med helt fremme igen. I første løb startede Frederik Nymark altså som nummer fem, da de første otte fra kvalifikationen stadig vendes i start placeringen i første løb.

Der var meget tæt kørsel i toppen af feltet, og frem for at få skader med mere valgte Frederik Nymark at give lidt plads og sætte en placering til og stadig hente point.

I dagens andet løb holdt Frederik Nymark sig stadig ude af de hårde kampe fremme i feltet, men kørte dog stadig en fjerdeplads hjem, og dermed kunne han sætte nogle gode point ind på mesterskabskontoen.

Weekendens finaleløb fortsatte med de hårde kampe i fronten af feltet. Den lidt forsigtige tilgang til løbet viste sig at give pote. Foran Frederik Nymark var kampen så hård, at en konkurrent blev kørt af banen. Efter løbet blev en anden konkurrent diskvalificeret, da hans bil ikke overholdt reglementet. Dermed rykkede Frederik Nymark op på tredjepladsen, så der blev hentet endnu en pokal hjem til samlingen.

Nymark Racing