Klubbens sponsorer

Frederik Nymark Racing er klar til sæsonstart

Nu starter sæsonen for den danske Super GT-serie. Det er ingen hemmelighed, at det bliver en noget amputeret løbsweekend, men Nymark Racing har allerede prøvet det nye koncept af. For fjorten dage siden deltog Frederik Nymark sammen med andre medlemmer af teamet på Jyllandsringen til juniløbet. Her fik teamet prøvet den enkelte løbsafvikling af, så de er klar til at køre sæsonens første Super GT-løb på Padborg Park.

Hele teamet er naturligvis triste over ikke at kunne få opbakning på banen af fans, sponsorer og venner. De er dog glade for, at der igen må køres motorløb i Danmark. Som Frederik Nymark siger: ”Det vigtigste for en racerkører og jo at komme ud og køre race og det glæder vi os til.”

Teamet har, udover løbsweekenden på Jyllandsringen, fået testet nogle gange på blandt andet Padborg Park. Her har Frederik Nymark fået prøvet nogle forskellige set up på bilen, så han føler sig godt forberedt til at køre sæsonens første afdeling.

Som situationen er i øjeblikket vil både træning, kvalifikation og løb blive afviklet på søndag, så det bliver et kompakt program.

Nymark Racing.