Klubbens sponsorer

Frederik Nymark og Mikkel C. Johansen er snart klar

Frederik Nymark og Mikkel C. Johansen er i gang med forberedelserne til 2019-sæsonen, og tirsdag og onsdag havde teamet nogle testdage på Padborg Park og det var en meget positiv test for dem.

Da Frederik Nymarks nye bil kom sent hjem, kunne han ikke teste ved årets første officielle testdag. Årets anden testdag gik med at køre bilens motor til. Den skal køres med lave omdrejninger i en times tid, og så kan man gradvis give den gas. Så han brugte tirsdagen på at få gennemgået bilen og køre motoren til. Onsdag blev der givet gas og justeret på bilen. Ret hurtigt fandt Frederik Nymark hastigheden i den nye bil. Allerede nu ser det lovende ud for sæsonen.

Nymarks Racings anden Pro-kører, Mikkel C. Johansen, startede sæsonen mere uheldigt. På den første testdag nåede han kun at køre hele to sving, før han blev påkørt af en konkurrent fra en anden klasse. Det betød, at hans bil blev så skadet, at den ikke kunne køre resten af dagen. Tirsdag var altså første gang, Mikkel C. Johansen fik mulighed for at lære den nye bil at kende. Som den erfarne racerkører han er, brugte han tid på at lære bilen at kende. Efter frokosten begyndte selvtilliden at stige i den nye bil og omgangstiderne faldt tydeligt. Onsdag var Mikkel C. Johansen og hans nye mekanikerteam kommet på bølgelængde, og det var tydeligt, at Mikkel C. Johansen havde fået en god grundidé om bilen og de nye folk, han havde omkring sig.

”Jeg er rigtig glad for det nye team og de inputs, som jeg får fra Michael Outzen, det hjælper mig meget,” siger Mikkel C. Johansen. ”Min selvtillid vokser også, når jeg føler mig rigtig tryg ved mine nye mekanikere og stoler på, at de har styr på det, så jeg bare skal fokusere på at køre stærkt.” Nymark Racing.