Klubbens sponsorer

Frederik Nymark fik point og pokaler i Århus

Inden weekenden ved Classic Race Aarhus havde Frederik Nymark en plan om at slutte i top tre i alle løb og samle så mange point som muligt, hvor han havde fået en ny teamkammerat i Mads Caprani.

Som altid vender man hele feltet til første løb, hvilket betød at begge kørere skulle kæmpe sig op gennem feltet på den smalle bybane. Mads fandt et par huller og kom hurtigt gennem trafikken, mens Frederik var en smule mere forsigtig. Efter en safety car sluttede de som nummer tre og nummer otte.

2013-Bane-Legend-Frederik-Nymark-04

I andet heat skulle begge biler starte fremme i feltet og meget hurtigt viste unge Frederik, at han nu også havde fundet sig tilrette på bybanen i de smukke omgivelser. Ret hurtigt lå Frederik helt fremme som nummer et og den placering holdt han til mål og fik derved sin første sejr i år.

Frederik var glad for sin første sejr i år og var glad for at vise sin nye sponsor Biibo.dk, at han ikke skulle ud og finde den bedste pris på et serviceeftersyn eller en reparation af sin bil. Som den nye sponsor ellers tilbyder via deres hjemmeside.

”Det er en sjov bane,” sagde den unge Nymark. ”Det er sjovt med nogle forandringer og en ny bane, nu jeg har lært den at kende.”

Efter en længere forsinkelse kunne bilerne trille ud til dagens tredje og sidste løb. Kort efter starten kunne man hurtig se, at Frederik Nymark havde lært banen at kende og efter de cirka 15 minutter, et løb tager, kunne unge Frederik Nymark tage sin anden sejr i weekenden og i denne sæson.

Weekenden på bybanen i Århus gav Frederik nogle gode point til den samlede stilling i mesterskabet.

Nymark Racing