Klubbens sponsorer

Frederik Nymark 500 meter fra en perfekt weekend

Ved årets sidste afdeling af OK Mobil 1 Legend Cup skulle der køres om 100 point. Frederik Nymark kunne ikke nå at komme i top tre i dette års mesterskab, men han ville gerne vise sig fra sin bedste side i sin afslutningsweekend i klassen. Allerede i morgenens træning viste det sig, at både Frederik og bilen med den nye motor var i topform. Selv om man ikke altid kan bruge tiderne fra en træning til noget, så var Frederik hurtigst.

I kvalifikationen fik den unge mekanikerlærling understreget, at både han og bilen var helt i topform, ved endnu en gang at sætte hurtigste tid. Da man til det første løb vender de første tyve placeringer fra kvalifikationen, betød det, at Frederik startede som nummer tyve i første løb.

Som det er set flere gange tidligere, så kæmpede den unge Nymark sig op gennem feltet. Det blev til en del gode dueller med flere konkurrenter, og han kunne til sidst slutte på førstepladsen og vandt dermed endnu et løb i år.

2014-Bane-Legend-Nymark-10

Andet løb startede Frederik fra pole, og uden at skulle kæmpe meget for det kørte han endnu en sejr hjem. Til dagens tredje og sidste løb skulle Frederik Nymark igen starte fra forreste række og som i andet løb tog han føringen fra starten. Da Frederik kørte ud på sidste omgang med en enkelt konkurrent lige bag sig, så det ud til at skulle blive en perfekt weekend.

Teamet var så småt begyndt at fejre en perfekt weekend. Bilen skulle bare igennem Big Mag, en sidste tur ned ad banens langside og rundt i det sidste sving, inden sejren var hjemme. Så hørtes Frederiks stemme på radioen. “Motoren trækker ikke rigtigt og bilen taber fart”. Frederik blev overhalet af den efterfølgende konkurrent 500 meter før målstregen og sluttede på andenpladsen i hans sidste løb i Legend Cup.

Det viste sig efterfølgende, at endnu en ny-renoveret motor var ødelagt og det var derfor at bilen tabte fart så kort før mål.

“Det var en lidt kedelig måde at afslutte weekenden på. Nu bliver bilen sat til salg og kan jeg begynde at tænke på den nye klasse jeg skal køre til næste år,” fortalte Frederik efter søndagens sidste løb.

Nymark Racing.