Klubbens sponsorer

Fra et flag til et rat

Sæsonen på FDM Jyllandsringen blev afsluttet i den sidste weekend af september. Atter var der masser af frivillige og officials fra Aarhus Automobil Sport, som var med til at afvikle arrangementet og sørge for, at det blev en succes. De sørgede for at bilerne kom igennem teknisk kontrol. At deltagerne blev guidet til deres plads i pitten, og at der blev vist et gult flag på banen, hvis der opstod en farlig tradition.

2014-Bane-Officialdag-01

Men den 14. november udskiftes rollerne. Her afvikles der en officialdag på FDM Jyllandsringen.

”Sidste år havde vi en god dag på FDM Jyllandsringen, hvor klubbens mange frivillige fik lejlighed til at opleve banen fra den anden side, og i år har vi fået en aftale i stand med FDM Jyllandsringen om en gentagelse,” siger Knud Erik Nygaard, der er medlem af løbsledelsen ved flere af Aarhus Automobil Sports løb på banen.

”Det er en stor glæde igen at kunne byde de mange frivillige fra Aarhus Automobil Sport velkommen til en dag på banen,” siger Jesper Carlsen, der er daglig leder af FDM Jyllandsringen og direktør for DTC-FDM Motorsport A/S. ”Uden frivillige, intet race.”

”Vi kører vores Volkswagen Scirocco-racere frem på banen, og så er det ellers op til klubbens officials at kunne undgå de situationer, som gør, at et gult flag skal i brug…”

2015-Bane-Officialdag-02

Officialdagen finder sted på FDM Jyllandsringen lørdag den 14. november fra klokken 10.00 til klokken 16.00. Det er de af klubbens medlemmer, der har været aktive ved løbene på banen, som kan deltage, men det er en forudsætning, at de tilmelder sig på forhånd ved at udfylde formularen senest søndag den 8. november.

Klik her for at udfylde tilmeldingsformularen (åbner i nyt vindue).