Klubbens sponsorer

Formanden ønsker glædelig jul

Så er der kun ganske få dage tilbage af 2014, og på vegne af bestyrelsen i Aarhus Automobil Sport vil jeg gerne ønske en glædelig jul og et godt nytår til alle vores medlemmer og familier samt ikke mindst klubbens samarbejdspartnere.

Jeg vil gerne rette en stor tak til alle dem, der har bakket op om klubbens arrangementer. Det gælder ikke blot på deltagersiden, men så sandelig også til de mange officials, som trækker i arbejdstøjet og gør vores mange løbsarrangementer mulige.

2014-Julemand-01

2014 har været et meget aktivt år i Aarhus Automobil Sport. Vi har arrangeret DM-tællende løb indenfor bilorientering, rally og asfaltbanesport, men derudover har vi også stået bag en afdeling af FDM DASU Classic samt for første gang været sportslig ansvarlig for afvikling af Classic Race Aarhus.

Jeg håber, at I alle sammen får en glædelig jul, et godt nytår og forhåbentlig også lidt ferie i denne forbindelse, men heldigvis går der ikke lang tid, inden vi atter kan mødes i AAS-regi. I januar afholder vi både en spændende klubaften og vores traditionsrige klubfest.

Glædelig jul og godt nytår.

Peter Bentsen.