Klubbens sponsorer

Forbereder sæsonen på Club La Santa på Lanzarote

Kalenderen siger 2016. Mens mange går i gang med nye nytårsforsætter, som de måske inderst inde ved, at de ikke kan holde, så er der også dem, som fortsætter ad den slagne vej. En af dem er Nicolai Sylvest. Den unge racerkører fra Jægerspris har siden sin sæsonafslutning i Asien fortsat sin fysiske træning, og når han går ind i uge 2, så gearer han op.

2014-Bane-F3-Sylvest-23”Jeg er med i Team Danmarks og Dansk Automobil Sports Unions talentprogram og er derfor blevet inviteret til en uges intensiv træning på Club La Santa på Lanzarote, og det glæder jeg mig rigtig meget til,” siger det 18-årige Team Danmark-talent.

Dennis Wounlund og Nikolaj Bonde Korsgaard er de to trænere, som vil være med på turen. Den tidligere racerkører Dennis Wounlund vil forestå den fysiske træning, mens idrætspsykolog Nikolaj Bonde Korsgaard vil have fokus på den mentale opbygning.

”Det kan godt være, at jeg endnu ikke ved, hvilket mesterskab jeg skal deltage i, og for hvilket team jeg skal køre for i den kommende sæson, men når det kommer til den første test, så vil og skal jeg være klar,” siger Nicolai Sylvest.

Jesper Sylvest.