Klubbens sponsorer

Første sejr til Nicklas Nielsen

De unge AAS’er, Nicklas Nielsen, der er på kontrakt hos Audi, fejrede på Zandvoort sin hidtil største triumf med sejr i syvende afdeling af den Internationale Audi TT Cup. Efter at have sikret sig pole position i tidtagningen, tog den unge Team Danmark-kører sin første sejr, siden hans skiftede fra karting til bil.

2016-Bane-Nielsen-Nicklas-06

På trods af et rødt flag pga. et uheld bagerst i feltet på første omgang holdt unge Nielsen hovedet koldt også i restarten og kunne køre en sikker sejr hjem foran sine to forfølgere Sheldon van der Linde fra Sydafrika og Dennis Marschall fra Tyskland. Efter løbet sagde en lykkelig Nicklas Nielsen:

”Fantastisk! Det er specielt at tage min første sejr på denne bane! En bane der kræver mod og teknik for at køre hurtigt. At vinde et løb med så mange tilskuere er bare fantastisk. Der skal lyde et stort tak til alle mine partnere i Racing for Nicklas N.”

Sportschef hos DASU Bo Nielsen overværede løbet på Zandvoort og udtalte efter løbet: ”Den første sejr til Nicklas siden han skiftede fra karting til bil kom i stand på meget overbevisende måde. Pole position og føring fra start til mål. Det viser klart hans store potentiale, og er helt sikkert blot den første af mange.”

Peter Utoft.