Klubbens sponsorer

Flot DM-afdeling i AAS

Det var ikke kun på Le Mans i det franske, at der var AAS’ere i sving. Lørdag den 15. juni indbød Aarhus Automobil Sport nemlig endnu engang til DM/JFM-løb i bilorienteringsløb. XL-BYG Ryomgård Løbet havde Hans Ole Nielsen i spidsen, og han havde fået et flot arrangement op at stå.

Løbet startede fra XL-BYG i Ryomgård, og vejrguderne havde denne eftermiddag besluttet, at det skulle dryppe lidt fra oven, men det er jo sådan, den danske sommer er. Hans Ole Nielsen havde sammensat ruterne til løbet, og her var der udfordringer til både observatøren og køreren. Der blev kørt på rigtigt mange gode og sjove mark- og skovveje, og det gjaldt hele tiden om at være oppe på lakridserne, da der var mange gode detaljer indbygget i rutelægningen.

Starttiderne var med held tilrettelagt, så alle deltagerne var i mål på næsten samme tid, og dermed kunne vi alle nyde mørbradgryden sammen. Under middagen blev resultaterne fra Mogens Buurs beregnerteam udleveret og de samlede stillinger offentliggjort, så præmieuddelingen kunne foretages ca. kl. 20.00.

Fra AAS var det kun Bernd Thrysøe og undertegnede, der stillede til start, og vi endte på femtepladsen med fire manglende noteringer og 30 minutter på tidskontoen. Martin og Henrik Møller-Nielsen var også tilmeldt, men meldte afbud. Der var 42 mandskaber, der stillede til start, og jeg er sikker på, at de alle havde en sjov dag med det fine løb. Tusind tak til Hans Ole Nielsen og alle hjælperne, der var med til at afvikle det gode XL-BYG Ryomgård Løb.

Tekst: Bjarne Andersen.

Foto: Kurt Rasmussen.

Klik for resultatliste

Klik for skiltestatistik

Klik for JFM-stilling individuelt

Klik for JFM-stilling hold