Klubbens sponsorer

Flemming Kristiansen 60 år

Endnu et af klubbens trofaste og mangeårige medlemmer runder et kniv skarpt hjørne. Det er Flemming Kristiansen fra Lystrup, som den 22. januar bliver 60 år.

I sit professionelle liv er Flemming Kristiansen udlært elektriker hos Munkholm El i Hjortshøj og dernæst vel nærmest blevet indbegrebet af Kemp & Lauritzen, hvor han har arbejdet i snart 34 år først med skruetrækker og skævbider som alarmteknikker, senere har han fået eget skrivebord og kontorstol og fungerer i dag som serviceleder indenfor brand og sikring.

Flemming startede som flagofficial på FDM Jyllandsringen i 2003, har siden passet flere forskellige poster, men de sidste mange år fast bemandet sving 1, og det foregår som altid med hård, men retfærdig hånd. Han var også med i de hedengangne DTC-version-1-dage på Sturup Raceway i Sverige i midt-00’erne, hvor han passede flagpost 7, ligesom han har opnået 10 årsnålen for sin deltagelse ved Classic Race Aarhus, og hvor man på post 5 efter sigende skulle være blevet budt indenfor på ost og rødvin af de søde naboer lige bag flagposten… Han var også at finde på officiallisten til Extreme E-afdelingen på Grønland i 2021. Omkring det mere sociale er Flemming også flittig. Han er næsten altid at finde til klubfester og andre hyggestunder i klubregi.

På hjemmefronten er Flemming gift med fru Lisbeth, og de nyder ferieture til f.eks. Spa i Belgien med deres to drenge. Han har i øvrigt også en passion for fotografering, ligesom kondien holdes ved lige på enten cykel eller mountainbike.

Aarhus Automobil Sport ønsker stort tillykke med de 60 år.

Henrik Kirkegaard.