Klubbens sponsorer

Er rykket fra 54. til 39. pladsen

Søndagen i Rallye Monte-Carlo Historique bød på fremskridt for Henrik Møller-Nielsen og hans chauffør – Bent Mikkelsen. Makkerparret i den hvide Volkswagen Golf kunne således avancere fra 54. til 39. pladsen, så de forud for løbets tredjedag er placeret som tredjebedste danske mandskab.

Da holdet slog øjnene op, var der spænding på.

2014-Historisk-Moeller-Nielsen-07

”Det var fra morgenstunden spændende, om løbsledelsen ville slette den sidste tid til Valence lørdag, for mange hold fik straf på ruten på grund af trafikkaos – også os,” lød det fra AAS’eren tidligere på dagen. Svaret på denne bøn lod dog vente på sig på en søndag, der bød på fire sekundetaper, hvor man på de første måtte tage pigdæk i brug.

”ZR02 og 03 blev gennemført med en enkelt afkørsel, fordi publikum havde skovlet sne ud på vejen hele natten,” forklarer Henrik Møller-Nielsen, som dermed kom til at opleve det fænomen, som mange favoritter i det moderne løb også har oplevet. Til gengæld var det lettere på den næste sekundetape.

”Det var tørt, så nu var det uden pigge på ZR04,” siger Henrik Møller-Nielsen, som sammen med Bent Mikkelsen sluttede dagen på en sammenlagt 39. plads.

”Jeg startede dagen med en fantastisk diskussion med to kørerkontakter omkring vores straf på ruten i går,” lyder meldingen søndag aften fra Henrik Møller-Nielsen. ”Det endte da med, at jeg kunne fransk. Men straffen blev da slettet. Den ene var lidt presset, da jeg forlangte juryen flyttet fra Monaco til Valence og jeg så lidt sur ud….”

Henriik Møller-Nielsen er i øvrigt ikke det eneste medlem fra Aarhus Automobil Sport, som er aktivt under Rally Monte-Carlo Historique. Såvel Johannes Graversen som Finn Kristensen er med som mekanikere hos et af de i alt seks mandskab er, der deltager i løbet.

Fotograf: Michael Eisenberg.